23.06.2007 г., 12:17 ч.

В час 

  Поезия
677 0 1
Какво ли ще се случи,
ако днес учителката ме улучи
и случайно ме изпита,
за какво ли ще ме пита?
Ще ме пита какво съм правила аз,
че не съм си научила за нейния час.
Тогава знай, че ще й кажа,
положението, за да замажа:
"Вчера бях много зле,
започна нещо да ме тресе,
беше болест лъжовна,
породена от магия любовна."
Учителката ще ме разбере,
друг номер ще си избере,
а на мене ще ми пише две.
И така на тази девойка
това й беше първата двойка.  

© Мая Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??