29.09.2023 г., 21:02 ч.

В чашата с любов 

  Поезия » Любовна
116 0 0

    

В чашата с любов

 

Сърцето бие лудо,

за мен е порив нов -

и чашата със вино,

и чашата с любов!

 

Във идващата есен

с прекрасни цветове,

във най-красива песен

е моето сърце.

 

Когато те погледна,

пред мен е любвта -

неземна и красива

тя шепне ми в нощта.

 

И в чашата със вино,

и в чашата с любов

горещо, много силно

пулсира моя зов.

  Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??