В чашата с любов
Сърцето бие лудо,
за мен е порив нов -
и чашата със вино,
и чашата с любов!
Във идващата есен
с прекрасни цветове,
във най-красива песен
е моето сърце.
Когато те погледна,
пред мен е любвта -
неземна и красива
тя шепне ми в нощта.
И в чашата със вино,
и в чашата с любов
горещо, много силно
пулсира моя зов.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.