20.01.2010 г., 18:29 ч.

В чата 

  Поезия » Хумористична
510 0 2

В ЧАТА

Засякох непозната в чата,
"помирисах" ù следата,
като първоначално впечатление,
средно положение, но... бива,
да спечеля женското благоволение -
ето я секундата щастлива...
Разменихме два-три лафа,
само десет правописни гафа!
Но пък римите редеше
ей тъй, както си седеше,
не останах длъжен аз,
връщах стихчета от раз!
Воден от максимата голяма:
"На тоя свят пълно щастие няма!",
рекох си:
"Ще правя тук компромис,
не ще изпусна тази мис!",
И ето, времето дошло е
да се види кой какво е,
без съмнение едно е
сигурно и то е,
че със умове красиви
нас природата дарила
и чрез римите игриви
дала ни е скрита сила!
Нека маските свалим,
нека чуя твойто име,
нека бъда стимулиран,
нека бъда активиран,
да поддържам туй ниво,
да съм зареден с гориво,
че май ти ще си жената,
дето ще ми завърти главата!...
Името ù бе... Горана,
Горана от Балкана -
тъй ми се представи милата,
от там ù идвала и силата
да ме обсипва и омайва
с думите, които поназнайва...
("Други подробности не спомена изобщо,
заложи май на впечатлението общо?").
Ред на визията следва,
ох, дано не ме преследва,
нощно време кат' кошмар,
туй ще е голям шамар!
Снимки ми изпрати тя
и всички в пози всевъзможни,
на мен сърцето ми запя:
"Красота!!!... И никакви дефекти кожни?!"
За името забравих на момента,
защото във ума ми кат' на лента
се завъртяха еротични
мисли диви, неприлични
и веднага ми изстинаха краката,
че нахлу ми екстремно кръвта в главата,
за останалото сами се сетете -
какво правят в такива моменти мъжете...
Толкоз заслепен от сласт,
дадох на Горана пълна власт
над цялото ми тяло и цял ум,
изгубил и дума, и разум...
Вече убеден, не, сигурен бях,
че с нея ще вляза във грях,
че това е жената,
която ми завъртя главата!...
. . . . . . .
Тъй си мислех аз тогаз,
но веднага, с мръсна газ,
дадох задна, щом разбрах,
(малко късно, но загрях!),
със Горана ли, с Горан ли
съм разменял думи мили,
че преписвал(а) ей тъй, без свен,
ту Недялко, ту Валери, ту Мадлен!!!...
Минали през Фотошоп и копнати от нет-а,
фотосите плейбойски били пък на Венета!!!...
Ей тъй приключи таз' забежка в чата,
нещастно завъртяла ми главата...

© Стихоплетецът Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??