28.04.2015 г., 7:48 ч.

В чуждата мечта 

  Поезия » Друга
359 0 1

В чуждата мечта

 

Някак си не зная,

как да се замая,

как да се предпазя

и света опазя...

 

Вече се замислям,

дълго го обмислям,

как така с безкрая

аз да се замая...

 

Може би - това е,

краят на мечтата,

да оставя нещо,

на света - горещо...

 

Търся да открия

малката пролука,

в нея да се скрия,

за да се напия...

 

Всеки се нагажда,

за да се хареса

и очаква нещо

с чуждата намеса...

 

Е - това е всичко,

може би съдба,

да се луташ вечно

в чуждата мечта...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??