10.12.2014 г., 7:56 ч.

В деня 

  Поезия » Любовна
437 0 0

В деня, когато сетният ми час настъпи,

без капка сила и без глас,

вий знайте,че докрай съм се раздавал,

обичал съм безкрайно аз.

 

Дарявал съм на всички ви по малко,

без да искам нищичко в замяна

и ако туй на вас ви е достатъчно,

след мене вие, бъдете ми отмяна!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??