25.06.2008 г., 11:26 ч.

В деня, във който се роди... се влюбих в теб 

  Поезия » Любовна
1141 0 6

 

В деня, във който се роди,

комета падна покосена,

небето със дете се раздели,

умря звезда, но се роди вселена.

 

В деня, във който те съзрях,

светът се завъртя отново,

животът смисъл свой доби.

За теб на всичко бях готова!

 

В деня, във който те съзрях,

поисках да съм птича песен,

та вечно да звуча във теб...

Животът ни да бъде лесен...

 

Денят, във който се роди -

е моят ден и моят празник!

И да те бях подминала дори,

ти пак света ми би опразнил.

 ...

От всички болки и тъги

... 

завинаги ме ти предпази,

в деня, във който се роди,

и в мен умря една омраза.

 

До мене кротко остани,

да озаряваш пътя ми, напред.

Още в деня, във който се роди...

се влюбих в теб, се влюбих в теб...

 

23.06.2008г. / ЧРД Любофф :)

© Ива Милорадова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??