2.06.2019 г., 1:17 ч.

В друг живот 

  Поезия » Любовна
857 3 5

Порцеланови нотки на страст се разбиват в душата ми, докато мислено ти подарявам пеперуди.

Хиляди цигари изпуших, чак прегорях от желание да бъда част от света ти.

 

Гласът ти лекува раните от минала любов, събужда трепети...

Изяществото ти и аз се се сблъскваме отново.

Не мога и до днес да го прогоня.

В друг живот, ти обещай да бъдеш моя!

 

Аз всички твои рани мога да затворя.

Ще те сънувам перлено красива и на ум ще ти говоря.

Ще съществувам във сатенената ти душа, която тихо ще събличам.

Надниквайки в сърцето ти, ще те обичам

В друг живот, ти обещай да бъдеш моя!

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
    Поздрави на всички!
  • Красиво е !
    Поздрави !
  • Хареса ми много!
  • Благодаря много , Силвия
  • "Хиляди цигари изпуших, чак прегорях от желание да бъда част от света ти"
    Силно въздействащо пишеш и е някак лежерно, ромоли като поточе... Нежно е. Благодаря.
Предложения
: ??:??