18.06.2016 г., 18:11 ч.

В други светове 

  Поезия » Друга
217 0 0

Посветено на изгубени, любими хора

 

В други светове
 

Само миг,
а сякаш вечност,
след него
неизвестна безконечност
 

Животът стана скрит
в облика
на тъмна неизвестност
 

Душата ти лети.
Тук ли? Там ли?
В невидими земи.
Прекраснотата ти внезапно
отвъд се извиси.
 

Лети сега,
надявам се да си добре.
Аз обичам те
и чакам срещата ни
в други общи светове!

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??