29.07.2009 г., 17:28 ч.

В друго време 

  Поезия » Друга
807 0 3

    В друго време

Смехове се гонят.

     Пламъци шептят.

Ветровете в бъдещето

     търсят своя път.

Хората с очи ровичкат

                     в прозорците.

Времето весело за нас залезе,

дано разбереш, че историята

изкриви съдбата наша,

че друго време, че друг свят

                                      следваме,

че други пътници сме вече!!!

 

 

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво казано и написано...
  • Даааа...много разменени думи,кръстопища и лабиринтиии...
  • "че други пътници сме вече!!!"
    Извървени пътища...

    Много красив стих
    и много тежък сам по себе си.
Предложения
: ??:??