10.10.2012 г., 20:31 ч.  

"В друго време, в друг свят..." 

  Поезия » Друга
1831 0 24

Посветено

 

Душата ми пропука се до дъно.
Сърцето ми презря немилостта.
Поисках да е само сън, но...
Познах я във очите ти смъртта.

 

Безмилостна нахлу. Коварна.
Неканена дойде. От нас те взе...
Отпред е твоята пожарна,
да те изпрати, татко, на ръце.

 

Душата ми от скръб се разпарчоса.
Ридае мама в черната забрадка.
Край гроба – две хлапета боси –
аз с брат ми – изпращаме те, татко…



http://www.youtube.com/watch?v=hHti59YXsx8

 

 

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??