4.02.2011 г., 16:07 ч.

В душите ни... 

  Поезия » Любовна
862 0 7

 

                                    ***

 

                              В душите ни е зима,

                              спокойна бяла зима.

                              Сняг вали, вали...

                              И тихо, тихо побеляват

                              нашите мечти....

© Димитринка Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??