24.09.2010 г., 23:42 ч.

В дъжда танцуват спомени 

  Поезия » Любовна
836 0 4

В дъждовните следобеди

самотата ми трепери

от носталгия.

Капки, грациозни като лебеди,

плуват по стъклото ми

и очи като затворя,

почти чувам тихите ти стъпки.

Сливат се две мелодии.

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??