24 sept 2010, 23:42

В дъжда танцуват спомени 

  Poesía » De amor
837 0 4

В дъждовните следобеди

самотата ми трепери

от носталгия.

Капки, грациозни като лебеди,

плуват по стъклото ми

и очи като затворя,

почти чувам тихите ти стъпки.

Сливат се две мелодии.

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??