Sep 24, 2010, 11:42 PM

В дъжда танцуват спомени 

  Poetry » Love
835 0 4

В дъждовните следобеди

самотата ми трепери

от носталгия.

Капки, грациозни като лебеди,

плуват по стъклото ми

и очи като затворя,

почти чувам тихите ти стъпки.

Сливат се две мелодии.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??