11.06.2009 г., 18:12 ч.

В един миг 

  Поезия
905 0 2

Сам, окован от гняв и страдание,

лутащ се в мрака на този свят,

ненадейно бях огрян от светлината

на твоята усмивка.

© Милен Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??