Jun 11, 2009, 6:12 PM

В един миг 

  Poetry
823 0 2

Сам, окован от гняв и страдание,

лутащ се в мрака на този свят,

ненадейно бях огрян от светлината

на твоята усмивка.

© Милен Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??