4.02.2009 г., 15:18 ч.

В единствено число 

  Поезия » Философска
511 0 0
В единствено число

Не скривай своите ръце
от вятъра и слънцето!
Един път е тъмно,
един път е светло.
Не подарявай на умората,
предречено душата си!
Една е истината,
една е лъжата.
Ще умре това, което беше.

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??