13.08.2009 г., 0:15 ч.

В една галерия 

  Поезия
308 0 9

 

 

Това ли беше всичко? –

един художник промълвил,

когато погледнал платното,

обагрено от неговата кръв. –

Аз,

когато рисувах –

обичах,

а

тук

това е…

смърт…

– Не – обадил се смутен ценител –

това е

животът.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??