11.11.2017 г., 13:55 ч.

В годините 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
674 0 8

Там от някой ъгъл скрит

младостта ще се усмихне

ще мине време, ще остареят

вещите и думите изречени

и не напразно душата ще боли

защото този който обича

сълзите не крие.

Ще помръкне времето и в нас

ще легне за дълго старостта.

Нима напразно душата ще боли.

Снега и студа ще затрупат всичко

и сърцето ще остане без любов,

а  то ще плаче за младостта

за ония дни, когато седяхме щастливи

на нашата пейка.

И винаги времето ни връща в алеята

изпълнена със спомени потънали

в годините и сърцата ни.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??