10.02.2012 г., 18:39 ч.

В груби щрихи 

  Поезия » Гражданска
557 0 0

В груби щрихи

 

През един от лъчите на слънцето,

разсеяни на длъж по реката,

прокарах веднъж мисълта си,

удивен от същността на дъгата.

 

Тогава по детски продължих да блуждая

и все по-силно да вярвам, че може

ума на човека като природа да се извае,

пречистен от користта си заложена.

© Диян Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??