Хей, хей! Хей, хей!
Приятелю, здравей!
Хей, хей! Хей, хей!
С мен песничка запей.
Там, там! Там, там!
В гъстата гора.
Там,там! Там,там!
За шапчица една.
Хей, хей! Хей, хей!
За бабата самá.
Хей, хей! Хей, хей!
Ловецът и вълкà.
Там, там! Там, там!
За шапчица една.
Там, там! Там, там!
Червена и добра!
Припев:
Хей, хей! Хей, хей!
Там, там, там, там, там, там!
Хей, хей! Хей, хей!
Там, там, там, там, там,там!
© Хари Спасов Всички права запазени