Апелирам - тази вечер от 22:30 ч. всички да се залепите пред БТВ. Ще дават моя любим филм... Който го е гледал знае, че е загубил 2 часа от времето си, но си е струвало, а който не е... не знае какво е загубил. :) Споделете удоволствието с мен! :)
Просто затвори очи.
Отпусни глава назад.
Пътувай във ума си.
Единственото, което
трябва да направиш
е да си представяш...
че рисуваш...
Ще го направим заедно.
Онези, твоите любими
картини... С вълшебните бои.
Платната оживели
от цветовете.
Пурпурното дърво от съня ти.
Рисувай цветята, тревата
и листата. В игривите жълто
и червено, лепнещи по вятъра.
Нарисувай нашето езеро.
Едно момиче и едно момче.
Нашата любов. Но без четка.
Тя е винаги там. Като статив,
който крепи мечтите ни...
(очаквайте продължението)
© Нежното Ласо Всички права запазени
им е любим филм!
поздрави