11.12.2007 г., 10:32 ч.

В красив свят ли живеем? 

  Поезия
493 0 17

Искам само да не помня.

Да не помня как най-чистата сълза се оказа лъжовна.

Искам само да не виждам

как в погледа - красивия, благия, прозира мръсотията и плесента в душата.

Иска ми се само да не зная,

че когато се обърна, ще ме прониже кама предателства.

Искам само още да живея

в онзи свят, където имаше Хора, а не лицемерни, завистливи същества.

Върни се, Любов, и ме накарай пак да ослепея!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??