Искам само да не помня.
Да не помня как най-чистата сълза се оказа лъжовна.
Искам само да не виждам
как в погледа - красивия, благия, прозира мръсотията и плесента в душата.
Иска ми се само да не зная,
че когато се обърна, ще ме прониже кама предателства.
Искам само още да живея
в онзи свят, където имаше Хора, а не лицемерни, завистливи същества.
Върни се, Любов, и ме накарай пак да ослепея!
© Таня Атанасова All rights reserved.