27.11.2017 г., 12:56 ч.

В края 

  Поезия
772 1 1

болката 

 

в края
на краищата

 

болката 

 

стихове
ваещата

 

.....................................

 

радостта

 

в края 

на краищата

 

радостта

 

стихове 

ваещата

 

.....................................

 

ти

любов

 

в края

на краищата

 

ти

любов

 

стихове

ваещата

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??