10.07.2009 г., 14:59 ч.

В кристална топка 

  Поезия
638 0 7

    


всяко утро е надежда

че през настъпващия ден

да събера пясъчните си мечти

ще съумея

и те като живак

вечерта

в кристална топка ще се слеят

а от нея

макар за кратко

ще ме погледне

той

  

   

  

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??