Jul 10, 2009, 2:59 PM

В кристална топка 

  Poetry
633 0 7

    


всяко утро е надежда

че през настъпващия ден

да събера пясъчните си мечти

ще съумея

и те като живак

вечерта

в кристална топка ще се слеят

а от нея

макар за кратко

ще ме погледне

той

  

   

  

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??