27.12.2011 г., 17:38 ч.

В кръвта ми... 

  Поезия » Любовна
722 0 2

 В кръвта ми като наркотик се вля...

Превзе ми мислите...

Намери път към моята душа,

разпали застиналия огън в нея...

Успя да излекуваш моите рани,

само с думи, без лекарства...

Недишаща, нежива бях без теб,

Ти ме върна към живота, бях в кома...

Бях парче от лед, сега съм река -

бушувам и съм истинска отново...

  Бях скитница, търсеща любов, а

в твоите очи я открих...

Ти си нежността, която сърцето

ми винаги е търсела...

Ти си истината за моето второ съществуване...

С теб се чувствам толкоз защитена и желана...

В твоите прегръдки се разтопявам

и забравям тъгата си горчива...

Ти ми дари живот и

по-влюбена не съм летяла,

както правя го сега...

С времето аз ще ти докажа,

че мога единствено и само Теб да обичам...


10.12.2011 г.

© ДяВоЛчЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??