1.10.2011 г., 18:31 ч.

В листопада... 

  Поезия » Любовна
1832 0 41

                              

 

 

                 незримо изнизва се

                 времето,

                 изтича мигът

                 неусетно със светло изпълнен,

                 остава пак болката

                 в тихото,

                 с мисли събирам си тъжен

                 хербарий от листи-слова

                 и от спомени...

 

                 есенен вятър

                 отнася и малкото радост

                 останала,

                 жадно попива в душата

                 дъждът от сълзи,

                 в листопада

                 притихваща нежност

                 рисува картини наоколо

                 в охраво-тъжно...

 

                 от студ са

                 настръхнали думите

                 кротки,

                 вещае тъгата

                 пак в нощите само печал...

                 и все пак... по пътеката бяла

                 от истини

                 нечии стъпки докосват

                 съня ми с обичане...

 

 

          http://www.youtube.com/watch?v=Q6Xk_lqlRAo

 

        МУЗИКА > A Thousand kisses deep - Leonard Cohen

 

                  художник - Jurgen Gorg

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??