24.03.2007 г., 23:28 ч.

в лулата ти парчета емфие 

  Поезия
890 0 5


и всичко е било от завист
от чиста проба хорска злоба
не ще отвърна със ненавист
така бих изковала червей – роба





познавам и меда и жилото
в живота – опиум благат
щом се посрещаме по БИЛОТО
забравяме за своя ад





какво че злобата и суетата
отдавна във врата ми дишат
за да пребъда зад чертата
нуждая се единствено да пиша





вулкана не е само
огън и лава
а с пепелта си жива
облагородява




за изгрева трябват очи

24.03.2007г.


по Игор Губерман

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??