- Желаете ли нещо, господине?...
- Желая Вас!...С шампанско!... И на свещи!...
В уютно сепаренце за двамина
и подходящо за интимна среща!...
Обичам страшно нови запознанства
със дами атрактивни, без задръжки -
със взрив зареждат цялото пространство!...
Сега обаче търся вратовръзка!...
© Роберт Всички права запазени
Радвам се, че го харесваш!...