7.12.2013 г., 14:29 ч.  

В мисли за света 

  Поезия » Философска
350 0 0

В мисли за света

Дали защото вярвам в чудеса
и гледам все нагоре към небето,
та често ставам пленник на света!..
За подвиг жадно ме зове сърцето.

Не казвайте, че пътя ми е тесен!
Познавам радост, мъка, красота.
И знам какъв е ужаса нелесен,
когато те боли, боли от самота.

Дали защото вярвам в чудеса
и гледам все нагоре към небето,
в зори осъмвам в мисли за света!..
За подвиг жадно ме зове сърцето.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??