16.05.2018 г., 23:02 ч.

В моето сърце 

  Поезия
207 0 1

Извисена, разкриваща всяка своя тайна,

свободна и готова за нов устрем напред.

Обичаща както преди и така всеотдайна,

допирам се плахо и с надежда до теб.

 

Понякога мога да бъда дива, необуздана,

твърда и непробиваема като скалите.

Не се сломявам, дори и да съм неразбрана.

Аз мога да летя по-високо и от орлите.

 

Но и нежност любовна има в моето сърце.

Не всичко е у мен твърдост безконечна.

Дори да не трепва и черта по моето лице,

пазя спомени за обида, макар и далечна.

© Николина Барбутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??