24.11.2007 г., 16:11 ч.

В моите очи 

  Поезия » Любовна
745 0 5
Не, не гледай в моите очи,
там за тебе истината крия!
Там ще видиш моите сълзи,
всичко, всичко ще разкриеш!

Не, не гледай в моите очи
и със поглед ти не ги разпитвай,
знаеш, че от истината най-боли
и, повярвай, там ще я разкриеш!

Не, не гледай в моите очи,
много болка там е скрита.
Там във тях са моите мечти,
там надеждата е още жива!

Не, не гледай в моите очи,
там за тебе истината крия!
Не, не гледай в моите очи,
там колко те обичам, ще разкриеш!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??