24.04.2014 г., 11:05 ч.

В моя свят 

  Поезия » Любовна
467 0 1

В моя свят

Моят свят си има всички
обикновени и необикновени неща.
Има тишини, които се мъча да разбера,
има думи и ноти, измерения и много вина
и прошка, написани и недописани стихове.
Има си мечти, сбъднати и несбъднати,
дълги изгреви и залези, дъждове,
рани, пътища и безпътици. И лято.
Една сълза, онемяла от нежност
е там и ласкаво сбъдва моя свят.
Моят свят, който си има небе, натежало
от обичане, там, където е сърцето.
Там си ти, обичана, обичана, обичана...

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • небе, натежало
    от обичане Харесах!
Предложения
: ??:??