25.03.2011 г., 12:15 ч.

В моя сън 

  Поезия » Еротична
1340 0 1

Тази нощ в съня ми пак беше.

Все така мил, сладострастен и нежен.

И в ръцете си силни държеше ме.

От желание силно болеше ме.

 

С топли длани косите ми галеше.

И в очите ми пламъци палеше.

Твойте устни с моите сливаше.

А дъхът ми все повече спираше.

 

И повтарях на глас твойто име.

И крещях – изпий ме! Изпий ме!

С тази страст все по-силно притискай ме!

Мили мой, искай ме! Искай ме!

© Ренета Данкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??