3.06.2004 г., 19:39 ч.

В моя сън си ти! 

  Поезия
1687 0 2

В моя сън си всеки ден,
дори и там ти си с мен!
Обичам те-защо да крия,
за мен си ти една магия!

Всеки ден тръпна аз и си мисля:
"Кога ще дойдеш,да ме целунеш,
да ме прегърнеш и да
полетим на крилете на любовта?!"

И днес си в моят сън,
събуждам се и ти си навън!
Тогава те намирам
и колко те обичам аз разбирам!!!

© Деси Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??