24.03.2009 г., 22:49 ч.

В мрака 

  Поезия » Любовна
641 0 23

                В мрака



В мрака съм поверие. За обич.
В Нищото
отдавна
те мълчах.

Накъсвах те... Събирах те от дроби...
От стихове
възкръсваше.
От прах...

В мрака съм неверница. Любови
покълваха
с копитни
виковe...

Кажи ми, принц ли е, о, Боже...?
Сърцето си
спасява
в стиховe...

А мислите му... мислите - криле...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??