29.04.2015 г., 20:11 ч.

В мъгла 

  Поезия » Друга
292 0 1

В мъгла

 

Някой, набор те нарича,

друг пък казва, че те обича,

трети там, звезди ти сваля,

а четвърти те - проваля...

 

Всеки смята се - за умен,

а пък ти си си загубен,

вярваш, чакаш, докога?

Може би е суета...

 

Е, живот ли е това?

Пак да бягаш, за кога?

Там дори, накрай света,

ще попаднеш във мъгла...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??