Казват, зимата дошла
и снежни приказки разказва...
Но... Няма нежна белота.
Макар в студена светлина,
декември слънце ни показва.
Каква е зима - няма сняг,
дори снежинка не прелита.
Добре, че оня старец благ,
с вълшебния си чуден впряг
до покривите ще долита.
Украси празнични гласим.
За свято Рождество и вяра
софри, трапези ще кадим.
И светли дни ще честитим
с година нова в календара.
© Райна Иванова Всички права запазени
с година нова в календара."
Поздрави! Успех!
Светли празници!