11.08.2010 г., 23:11 ч.

В навечерието 

  Поезия » Любовна
577 0 6

Отправям поглед към нощното небе

и чакам да видя падаща звезда,

за да си пожелая с тебе

да бъда до края на света.

 

Но уви, няма звезди

и празни остават моите мечти.

А къде ли си ти сега -

някъде далеч сам в нощта?

 

Кога ще настъпи време

с теб двама да сме

и да няма звезди и празни мечти,

а щастие да топли нашите души?

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??