Aug 11, 2010, 11:11 PM

В навечерието 

  Poetry » Love
586 0 6

Отправям поглед към нощното небе

и чакам да видя падаща звезда,

за да си пожелая с тебе

да бъда до края на света.

 

Но уви, няма звезди

и празни остават моите мечти.

А къде ли си ти сега -

някъде далеч сам в нощта?

 

Кога ще настъпи време

с теб двама да сме

и да няма звезди и празни мечти,

а щастие да топли нашите души?

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??