1.01.2012 г., 13:38 ч.

В навечерието на 2012 

  Поезия » Друга
532 0 1

Зима – дантела в бяло,

е покрила земята,

обгърнала е с обич

и чисотота душата

с послания за здраве,

мир и благоденствие,

за късмет и берекет,

за да вървим всички

хора щастливи напред,

към заветното утре,

към светлото утро

на сбъднатите си

мечти и желания.

В навечерието на

„Новата” – 2012 година,

с надежда и вяра

отварям вратата на

своята духовна градина

и всекиму поднасям

вълшебно цвете – 

то никога не увяхва,

защото в светлина

и с обич е посято,

като обич е родено,

с обич е отгледано,

с непрестанна обич

у всекиго да живее – любов.

Нека в душата на всеки

любов като слънце

да свети и греe,

за да може всяка душа

в уют да живее!

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Навън днес грее слънце.
    Хубаво стихотворение.

    ЧНГ!
    Много здраве и късмет
    и в дома ви берекет!

    С уважение.
Предложения
: ??:??