13.04.2008 г., 3:19 ч.

В неделя прИвечер 

  Поезия
567 0 9
Така ще си отида -
не смогнал да допия редовете си.
Като последен хрип
на скучния пияница отсреща.
Ръката ти държа
и ловко се потапям във очите ти,
a в друг един живот
е слабо вероятно да те срещна.
Светът е наедрял
и ще роди поредно навечерие.
Не ми се бърза, но...
синът ми чака помощ за домашното.
Целувам те и хуквам
с невероятна скорост по баирите.
Не ме целувай,
че ще стане страшно!

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??