Ще ти е нужен много...,
много дълъг нов живот,
за да ти се случа аз отново,
а ти да си научиш житейския урок.
Да знаеш да цениш мига,
да пазиш онова, което имаш.
Да си разбрал, че една е любовта
и даде ли ти се, просто си я взимаш.
Да си научил, че щом веднъж сгрешиш,
втори шанс рядко ти се дава,
че можеш и тоз живот да го проспиш,
ако оставиш душата си в забрава.
Да си разбрал, че обичта е вечна,
ала вехне, оставена в самота,
че само миг и става далечна,
ако насреща й няма ръка.
Ще ти е нужен дълъг
и много..., много истински живот.
Дано съумееш да си мъдър
и за мен наистина готов!
© Галина Кръстева Всички права запазени