4.01.2015 г., 20:46 ч.

В новогодишната нощ 

  Поезия » Любовна
1029 1 2

В новогодишната нощ 

трептяха устните ми.

За твоята целувка

твоята милувка.

Нежността ти.


А после.

В нощта за теб бълнувах

Търсех те в съня си. 

В съня си да ме задоволиш

да се преплетем в страстна 

целувка. 


Желаех те, имах нужда 

от ласките ти. 

Както 

цветето от вода. 

Влюбеният от възлюбения, 

Ромео от своята Жулиета

Както аз от теб сега.

 

Разбрах, сам си бил

Как се чувства? 

 

Но дори 2015

аз поема пак написах ти. 

Нова година, ново начало, 

но ти 

Все още в сърцето си ми! 

Заклещи се.


Ее поне кажи, как прекара ти?

Какъв беше късметът в баницата ти?

Цялата нощ сам ли беше ти

опиши ми болката ти.


А аз, копнеех за устните ти...

 

 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??