11.01.2020 г., 16:48 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
768 0 0

Един отговор, една надежда,
в този текст всяко мое чувство към теб ще се изрежда,
един шанс, една съдба,
която може да ми върне радостта.

 

Една любов, две сърца,
които ще се слеят напълно, ако отговора е да,
помисли над това, дали аз ще съм твоята светлина,
която е по силна от всичките слънца.

Дали аз съм правилния,

това само го прецени,

дали ще ме направиш най-щастливия,
когато си готова с отговора, време ми отдели.

 

Щом трябва ще почакам,
няма никъде да ходя,
защото когато те видя ръце към теб протягам,

за твоята любов и на край света ще пребродя ! 

Е.П.
 

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??