4.09.2007 г., 22:23 ч.

В очакване 

  Поезия
740 0 4
Сълза се стича по лицето,
във въздуха акорд ехти.
Бурно пак тупти сърцето,
възраждат се отминали мечти.
Силует се откроява в мрака,
млада дама радост чака.
"Ще долети ли тя при мене,
а дали и слънце пак ще грейне?"...
Въпрос...
а след него стенание.
Въпрос...
отново страдание.
"Кое ли е това момиче?",
навярно пак се питаш ти.
Тя е дамата, която...
чака радостта да долети.

© Теа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??