5.10.2007 г., 8:46 ч.

В очакване 

  Поезия
587 0 12
Зимата мени си своята премяна
и гласове на клони се сломяват,
в очакване на госта си Снежанка
и джуджета, седем, вече побеляли!

Утро иде! Свят се буди бял и чист!
Зима-приказка,  очаквана! Сняг вали!
Лек ветрец, снежни клони люлее!
Сняг се сипе, сипе, път мержелее!

... На света очите понякога затрупва...
... А блянът по-силен е от разума...
... Който път утъпкан е, не искам...
... И сълзи,  предсмъртни... чакат поне...
                                            една усмивка...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??